Følg Oss:

 

Benkeplater

Benkeplater for kjøkken

Bordplaten er en viktig del av kjøkkenet ditt og er tilgjengelig i flere materialer som laminat, tre, glass, betong, granitt.

Hvert materiale er også tilgjengelig i flere forskjellige design. Alle materialer har sine unike egenskaper og fordeler. Kontakt din forhandler for mer informasjon.

Hos oss kan du få laminat benkeplater fra LG Collection

LAMINAT

Høytrykkslaminat er praktisk i et kjøkken. Det er helt vedlikeholdsfritt og kan tåle et tøft kjøkkenliv med både vann og søl. Du kan velge mellom et stort utvalg av design og farger. Benkeplaten som vises her er 30 mm. Merke LG Collection

Benkeplater - Kristall Vit

Kristall Hvit

Benkeplater - Myriade Vit

Myriade Hvit

Benkeplater - Eklamel Ljus

Eklamel Lyse

Benkeplater - Acacia

Acacia

Benkeplater - Black Brazil

Black Brazil

Benkeplater - Light Marble

Light Marble

Benkeplater - Bok Reimchen

Bok Reimchen

Benkeplater - Slate Midgrey

Slate Midgrey

Benkeplater - Svartvit Krom

Svartvit Krom

Benkeplater - Nussbaum Butcherblock

Nussbaum Butcherblock

Benkeplater - Zeus Antrazit

Zeus Antazit

Benkeplater - Light Grey Twist

Light Grey Twist

Benkeplater - Brown Santana Oak

Brown Santana Oak

LAMINAT HVA ER DET?

Høytrykkslaminatet med en tykkelse på 0,8 mm består av 65% kraftpapir, produsert av ubleket papirmasse fra skoger på den nordlige halvkule. Papiret består hovedsakelig av sagflis, bark og topper som ellers ville blitt brent. Innholdet i kraftpapir er avhengig av laminatets tykkelse, og er over 90% ved 12 mm tykt laminat.

Kraftpapiret impregneres med fenolformaldehydharpiks og legges i flere lag. På toppen er et dekortrykt mønsterpapir impregnert med melamin, og øverst et lag melamin. Laminatet presses deretter under høyt trykk og høy varme. Ved å bruke forskjellige maskinbearbeidede trykkplater, får laminatets overflate den ønskede strukturen.

Det ferdige høytrykkslaminatet er ca. 0,8 mm tykt.

POSTFORMING

Hvis du vil ha en myk kant uten skjøter, gjør vi en postforming. Før laminatet limes på benkeplaten, former vi toppkanten til en jevn avrunding.

Når laminatet er klart til å limes på overflaten av platen, er det dimensjonert til å stikke seks centimeter utenfor kanten av platen. I en spesiell maskin sprayer vi lim på denne laminatfliken, varmer den og bøyer den forsiktig over den avrundede kanten. Etter rengjøring av bunnkanten forsegler vi med smeltet lim for å beskytte mot fuktighet fra undersiden.

Postformingen har fått sitt navn fordi vi former laminatet etter at det er limt til overfalten. (Latin: Post).

Avslutningsprofil

Avslutningsprofil

Hjørneprofil

Hjørneprofil